Fyldt appelsin m. appelsin, yoghurt og mandler

En ny uge betyder også en ny udfordring, i Facebook gruppen “Madstaffetten“.
Denne uges ingrediens er appelsiner, og da jeg ikke har deltaget i stafetten de sidste par uger, skyndte jeg mig at hive en pose appelsiner i kurven, da jeg alligevel var ude og handle!
Ikke flere dårlige undskyldninger herfra!

Så imorges startede jeg dagen med en lækker appelsin-yoghurt i egen skal.
Super simpel at lave og så smager det skønt.


AppelsinFyldt appelsin m. appelsin, yoghurt og mandler
(3 stk)

2 appelsiner
150 g. græsk yoghurt
1 tsk. fiber sirup gold
lidt mandler

evt. lidt appelsinskal

  • Appelsinerne skylles og skæres i halve så der nu er fire halve appelsiner
  • Tre af appelsinhalvdelene udhules – kødet skæres ud med en kniv og udhules med en ske
  • Kødet skæres i små stykker
  • Den sidste halve appelsin presses fri for saft, der hældes i en skål sammen med græsk yoghurt og fibersirup gold
  • Bland yoghurten godt sammen og fordel lidt i bunden af de udhulede appelsiner
  • Læg appelsinstykkerne ovenpå og dryp lidt yoghurt over igen
  • Pynt med mandler

Appelsin

Appelsin

Leave a Reply