Græskar-“spaghetti”

Så er der pasta alternativer på bloggen igen. Græskar-“spaghetti” – eller græskghetti om man vil.

Egentligt er der ikke meget opskrift over disse grøntsags-strimler, men jeg synes ikke I skal snydes for noget så simpelt og genialt.

Det eneste du skal bruge er et moskusgræskar (butternutsquash), en gefuslicer eller en julienneskærer og 5-10 minutter. Det er da lige til at overkomme og så er der lækre grøntsagsstrimler til at erstatte pastaen med.


ButternutsGræskghetti

1 stk. butternutsquash

  • Du skal kun bruge halvdelen af græskaret – nemlig den tynde ende (den uden kernerne)
  • Skær toppen og den “tykke ende” fra, så du kun har det tynde stykke tilbage
  • Skræl græskaret
  • Lav pasta ved at køre græskaret igennem en spiralizer (eller brug en julienneskærer)
    Tip: Er græskaret for tyk kan man sagtens dele stykket i fire dele og få fine, lange strimler alligevel

Voilá – lækker grøntsagspasta.

Leave a Reply