Paneret Rødspættefilet – Fiskefilet

Alene hjemme og lækkersulten. Se dét er en dårlig kombi! Madplanen siger stjerneskud til frokost, men ak – det er ikke lige det jeg hungrer efter.

Morgenmaden var ikke en succes, så sulten er efterhånden overdængende og slører min fornuft.

Fisken ligger på køkkenbordet – allerede optøet. Der er vel ingen vej udenom? Med mindre ……. Mon man kan lave sådan en rødspættefilet om til en lækker paneret fiskefilet?

Tænkeboks

………

And it was a success!!!


Mandelpaneret Rødspættefilet Fiskefilet
(1 person)

1 stk Rødspættefilet (ca. 125 g.)
1 Æg
1½ spsk fintmalet Mandelmel
Frisk kværnet Salt og Peber

  • Hæld fedtstof på panden og lad det smelte ved svag/medium varme
  • Slå ægget ud i en skål og pisk det med en gaffel
  • Bland mandelmel og krydderier i en anden skål
  • Vend fiskefiletten, først i æg og derefter i melblandingen
  • Steges brune på panden

Tip: Servér på en bund af salat med rejer, agurk, tomat og guacamole ved siden af eller på en skive stenalderbrød med smør.

Leave a Reply