Madmuffins m. ørred, ost og squash

Så er weekenden ved at være slut, og imorgen står den på madpakker igen! Er du klar til at smøre lækre madpakker? Ellers får du her en god idé. der ikke bare er nem at lave – den smager også herligt! Lav en stor portion og put nogle i fryseren – så er det dejligt nemt næste søndag, hvor man måske ikke helt er med på madpakke-beatet!

Og nu til madpakken:
Søndag er store “tøm-køleskabet-for-rester-dag”, og de madvarer der sang på sidste vers skulle bruges. – Der lå en del grøntsager og en pakke røget ørred. Så det var jo oplagt at forene disse herligheder til en lækker smagsoplevelse!

Efter en lang pause fra muffins, har jeg nu fundet mine forme frem, og er atter klar til at lege med portionsanrettede måltider. Jeg starter med en muffin-klassiker, nemlig madpakkemuffins/æggemuffins/grønsagsmuffins – you name it!

Jeg fik lidt fornemmelsen af at tygge i æbleskiver, da jeg prøvesmagte morgendagens madpakke! Crunchy på ydersiden, creamy/luftig og blød inden i! YUM! Jeg er helt pjattet med de her!


MuffinsMadmuffins m. ørred, ost og squash
(12 stk.)

2 æg
4 ekstra æggehvider
100 g. revet squash
20 g. spinat
15 g. feta
2½ tsk. fiberhusk
75 g. røget ørred

Evt en lille smule parmesan til at drysse på toppen

  • Tænd ovnen på 225º (varmluft)
  • Slå æg og æggehvider ud i en skål og pisk dem godt sammen med en gaffel
  • Squashen rives på den grove side af rivejernet og blandes i æggemassen
  • Hak spinaten i helt fine stykker og rør i dejen
  • Salatosten/feta’en smuldres mellem fingrene og drysses i massen
  • Tilsæt fiberhusk og rør godt rundt
  • Fisken hakkes i helt små tern og blandes sammen med resten
  • Fordel dejen i 12 muffinsforme
  • Drys evt. lidt parmesan på toppen
  • Bages midt i ovnen i 20 minutter

TIP: Har man ingen ørred, kan røget laks også bruges

Muffins

Muffins

Muffins

Leave a Reply