Squashruller m. hamburgerryg og ost

MUMS! Hvor ser det bare lækkert ud – og hvor smager det bare fantastisk!

Har du endnu ikke forsøgt dig med squashruller, så er du vitterligt gået glip af noget!
Jeg har tidligere leget med en kødfriversion med cashewnødder, der er super lækker og helt perfekt til en lille hapser.

Denne gang var det pålægsskuffen det gik udover.
Lidt trestjernet hamburgerryg og en lækker, smagfuld ost. En squash. Og tja. Så var der serveret.

Jeg havde disse små sager med i min madpakke og nøj det var lækkert. Så i en lufttæt beholder kan de altså sagtens holde sig friske. Var faktisk ganske nervøs for om de ville blive våde og slimede, men heldigvis var de stadig lækre og knasende…

Så har du sendt kartoffelskrælleren på pension, så kan du godt få hevet den frem igen! Den er nemlig fantastisk til at få squashstrimlerne helt perfekte! Men jeg er sikker på at et mandolinjern også vil gøre opgaven godt.


SquashrulleSquashruller m. hamburgerryg og ost
(6 ruller)

½ squash
6 stk. hamburgerryg
3 stk. ost

  • Skær squashen ud i helt tynde skiver – jeg bruger kartoffelskrælleren
  • Skær hamburgerryg og ost i mindre stykker og fordel på squashen (1 skive hamburgerryg pr. squash og ½ skive ost pr. squash)
  • Rul
  • Saml rullerne med nogle festlige cocktailspyd (eller tandstikker)
  • Placeres på en tallerken

Disse ruller kan sagtens laves aftenen før, og puttes i en lufttæt beholder. Jeg havde dem med i madpakken og det var et hit!

Squashruller

Squashrulle

 

Leave a Reply