Kålwrap m. spicy kylling og salat

Først var det salatburgeren.. Nu er det så kålwrap’en!
Jo, jo – man får skam prøvet lidt forskelligt, når nu man ikke længere spiser brød!

Kæresten var mildest talt uimporneret, da jo berettede om mit madpakke-projekt!
Ja nu er den da helt gal sagde han faktisk! – Det er altid rart med lidt opbakning!
Da så rullerne var rullet, billederne var taget, og min aftensmad ret impulsivt blev til en kålwrap, skulle han da alligevel lige smage. Med det resultat, at der nu er en rulle mindre i køleskabet!

Kålwrap’en er jo ikke en ny og revolutionerende opfindelse! Jeg har faktisk liket indtil flere billeder på instagram! Men for mig er det altså en nyhed! Aldrig er det blevet serveret fra mit lille køkken! Men jeg lover jer – det er ikke sidste gang jeg laver sådan en portion!!

MUMSFILIBABA!!!

Kyllingen er en opskrift, jeg “opfandt” helt tilbage, da jeg spiste rispapirsruller! I ved de der gennemsigtige-kondom-agtige-nogle! Jeg ELSKEDE dem!
Heldigvis passer kyllingen også helt perfekt i kålwrap’en, så jeg har fået en ny wrap-favorit!

Kålwraps er bestemt ikke noget, man bør servere på første date! Det er svært at spise den det står udover det hele! MEN! Skal man lige teste datens spiseevner, så er her da en udfordring!

Jeg har selvfølgelig beregnet kcal indholdet! Problemet er bare, at indholdet i creme fraise og græsk yoghurt kan være meget svingende. Bruger man græsk yoghurt 0,2% og light kokosmælk, indeholder sådan en sag her ca. 193 kcal! Ikke dårligt vel!?


Cabbage wrapKålwrap m. spicy kylling
(4 stk.)

450 g. kyllingebrystfilet
1 dl. kokosmælk
3 tsk. rød curry paste

4 blade spidskål
¼ icebergsalat (80 g.)
1 agurk (160 g.)

150 g. græsk yoghurt (1½ dl.)
1 ps. dipmix
(eller anden dressing)

  • Tag panden frem og dæk bunden med vand
  • Sæt panden på blusset og tænd for varmen
  • Kyllingen skæres i små tern og lægges på panden
  • Lad nu kyllingen koge
  • Når al kyllingen er blevet hvid tilsættes kokosmælk og curry paste
  • Lad det koge ved mellem-højvarm
  • Når al væsken er fordampet, er kyllingen færdig
  • Imens kyllingen steger færdig, røres dressingen sammen
  • Spidskålen skylles og bladene brækkes forsigtigt á
  • Snit salaten og agurken i små stykker
  • Læg bladet på skærebrættet og fordel ca. 1 spsk. dressing (30 g.) i bladet
  • Drys salaten oven på
  • Tilsæt ca. 110 g. kylling
  • Rul rullen sammen og hold den evt. samlte med et par grillspyd*
  • Nyd din wrap og spis den enten med fingrene eller med kniv og gaffel!

Velbekomme…

* Skal rullen gemmes til madpakken, pak da rullen ind i noget husholdningsfilm, så den holder sig lukket

Cabbage wrap

 

Cabbage wrap

 

Cabbage wrap

 

6 Comments

Leave a Reply