Æggetoast

Igår var vi ude og spise ved nogle venner, og det blev lidt sent. Derfor stod vi også sent op idag, og valgte at spise kombineret morgenmad og frokost. Og vi skulle selvfølgelig have toast!

Eller noget der minder om toast, for æg kommer jo aldrig til at minde om brød, men i min verden er brødet heller ikke det vigtigste i toasten. Det er nærmere den smeltede ost og det lækre pålæg! Uhmm… Varm ost, der flyder ud på tallerkenen! Se det er toast!

Jeg er aldrig blevet gode venner med skinke, så derfor putter jeg altid hamburgerryg i min toast. Jeg foretrækker pt. den fra tre-stjernet! Deres frokost favoritter skuffer mig aldrig!
Men man kan jo komme netop det fyld i, man aller bedst kan lide!

En super nem morgenmad/frokost – og når først panden er varm, så går det hurtigt at få dem lavet!!
Nåh ja – og så smager de altså virkelig godt! – æggemassen puffer sig helt op og bliver dejlig luftig og svampet! Det smager faktisk slet ikke af æg, men af toast 😀


ToastÆgge-toast
(1 person)

1 helt æg
2 ekstra æggehvider
1 strøgen tsk. fiberhusk
salt og peber

40 g. god ost
40 g. hamburgerryg

  • Panden varmes op til medium temperatur
  • Imens slåes æggene ud i en skål og piskes godt sammen med en gaffel
  • Tilsæt fiberhusk og pisk grundigt
  • Når massen er jævn, og panden er varm, fordeles æggemassen på panden
  • Når oversiden er fast kan omeletten vendes
  • I den ene side placeres ost og hamburgerryg
  • Når osten er smeltet klappes omeletten sammen på midten og deles i to med paletkniven
  • Serveres og spises med det samme

4 Comments

  • Pia says:

    Kan den mon laves dagen før

    • Madfidusen says:

      Hej Pia!
      Jeg har ikke selv prøvet det, men umiddelbart tænker jeg sagtens at de kan laves før!
      Man kan jo også godt spise et kogt æg eller en omelet dagen efter!

      Hvis du prøver, må du meget gerne vende tilbage med resultatet! 🙂

      Vh. Line

  • Mette says:

    Det smager mega godt. Jeg har så puttet kylling pølse i i stedet for hamburgerryg. Det bliver det bestemt ikke dårligere af. Også har jeg for første gang prøvet at lave dem i aftes for at tage dem med i madpakken i dag. Og må sige at de bliver ikke dårligere af at være kolde når man spiser dem 😀

Leave a Reply