Opskrifter med hakket oksekød

Har du taget en pakket oksefars op af fryseren og trænger til at prøve noget andet, end det du plejer at lave, så har jeg lavet en nem oversigt over idéer til at få brugt kødet.

Er en hakkebøf bare en hakkebøf? Laves lasagnen altid på samme måde? Og Pasta med kødsovs igen, det er kedeligt.
Kan man bruge sit oksekød på en mere kreativ måde og kan det også spises koldt?

  • Nej! En hakkebøf er ikke bare en hakkebøf – jeg har efterhånden mange versioner af hakkebøffen lige her på bloggen og længere nede på siden har hakkebøffen fået sin helt egen “sektion”
  • Jeg laver altid lasagne på forskellige måder. Jeg varierer grøntsagerne og jeg varierer pladerne. Derudover elsker jeg at eksperimentere med mange forskellige krydderier. En lasagne er heller ikke bare en lasagne
  • Pasta med kødsovs – jeg har aldrig været fan! Men hey! Det er faktisk meget sjovt at prøve at lave forskellige variationer.
  • Oksekød i nye baner..! Jo man må (og kan) skam sagtens tænke ud af boksen.
  • Kold oksekød – yes yes – i en æggemuffin og i madpakken med det. Okekød kan sagtens spises dagen efter – også koldt!

Her får du listen med Madfidusens opskrifter, hvor der bruges oksekød.

Burgere

Hakkebøffen

Lasagne

“Pasta” og kødsovs

Pizza

Tærter/madmuffins

Andet

Leave a Reply