Pølse kålmix – mad på under 20 minutter.

Fortvivlet kigger kæresten ind i køleskabet og derefter over på mig.
Kan man godt spise kål til pølser?
Jeg tænker lidt over det og konkluderer at man jo godt kan spise pølser med sauerkraut eller coleslaw! Ergo kan man også spise pølser med revet hvidkål….

Da vi begge var voldsomt sultne tog beslutningen ikke lang tid at træffe og vupti, så var grillen igang!

Kæresten siger lidt drilagtigt at man jo kunne spise det som pølsemix og ja! Det kan man da. SÅ igang med at røre karryketchuppen sammen, hakke løgene og få sat på bordet i en fart. Hvidkålen var allerede snittet, så det var en dejlig, nem menu!

Og det smagte simpelthen så godt, at jeg blev nødt til at dele opskriften med jer med det samme.
Ja opskrift er det jo næsten ikke, for der er ikke meget, der skal laves! Men der er tit nogen, der efterlyser inspiration til nemme, billige retter – så inspirationen er hermed videregivet!


MixPølse kålmix
(1 person)

1 håndfuld revet hvidkål
1 god pølse, med meget kød
lidt hjemmerørt karryketchup (sukkerfri ketchup smages til med karry)
½ lille løg i tern

  • Ingredienserne hakkes, steges eller røres sammen
  • Placér det hele på tallerkenen
  • Nydes mens det er varmt

Serveringstip:
– Hvidkålen snittes og lægges i en skål
– Pølserne steges og skæres ud i skiver (steger man på panden kan man med fordel skære stykkerne ud før stegning)! Pølserne serveres i en skål for sig selv
– Ketchuppen røres sammen i en skål – husk at der er forskel på karry og smagsløg, så prøv dig frem!
– Sørg for at der er rigeligt med løgtern og servér i en seperat skål
På den måde kan alle bygge deres egen pølsemix og få den lige præcis som de bedst kan lide den!

God fornøjelse!

Leave a Reply