Rejehop og andre spiselige rejer.

Anretningen

I mange år nægtede jeg at spise rejer!
Hvorfor tænker du? JA!!

Jeg kunne ikke helt forene mig med tanken om at tage sådan en lyserød sag i munden! Jeg havde ingen anelse om hvordan det smagte, men bare tanken om at lægge en reje på tungen! Brrrr….. Ellers tak!

Hvor mange gange har jeg ikke spist rejeost uden rejer!? Haha! De sølle rejer blev pænt sorteret fra! Men osten fejlede jo ingenting!

Og når nogen bestilte en Hawaiipizza (da jeg arbejdede i quick food’en) var det slemt nok at stikke hånden ned til de lyserøde bnditter! Ja ja, de var da heldigvis ikke levende, men jeg var lykkelig da det blev et must at arbejde med handsker på!

En skete det så alligevel at jeg fik smagt på en reje! Der skulle en del overtalelse til! Rejerne blev blandet godt sammen med avocado og skyr og jeg blev lovet at jeg ikke kunne smage dem! Med rynket næse og lukkede øjne smagte jeg på retten, og blev noget overrasket, da jeg opdagede at det jo faktisk smagte godt!

Siden den dag har jeg derfor spist rejer!
Jeg har lavet en oversigt over mine opskrifter med rejer

Rejer som tilbehør

Leave a Reply