Gul mad! – Kylling i karry

Kylling. Karry. mere Karry!
Med løg. Med Peberfrugt. Med Æble.

Under låg.
I en gryde.

Bare koge.
Bare syde.

Krydres godt og smages til.
Serveres varm med kålen til ved.


Kylling i Karry Kylling i karry
(2 personer)

2 stk Kyllingebryst
1 løg
1 rød løg
1 rød peber
1 grøn peber
250 ml. madlavningsfløde (eller alm. fløde)
salt, peber, karry (jeg bruger 1-2 tsk. af tre forskellige mærker)
(evt ½ revet æble)

  • Hæld vand i bunden af wokken
  • Skær kyllingen ud i mundrette stykker og lad småsimre
  • Imens snitter du resten af grøntsagerne i tern
  • Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
  • Tilsæt grøntsagerne (og evt æble)
  • Når grøntsagerne har kogt i en fem minutters tid, hældes fløden i blandingen
  • Giv det et opkog og lad så småsimre ind til servering

Tip: Serveres med f.eks. kålghetti eller blomkålsris.

2 Comments

Leave a Reply