Syrlige granatæble-banan ispinde

Det er ikke altid at man har tid til at vente på at isene bliver færdige!
Hvis vejret pludselig skifter, og man ikke allerede har fyldt fryseren op med kolde forfriskninger. Hvad gør man så?
– Man laver selvfølgelig isene i miniformat, så de hurtigere er klar!

Har man ingen mini-isforme, så tøv ikke, for hvem har ikke et par shotsglas stående i barskabet?
Disse er ikke længere beregnet på stærke alkoholiske drikke, for alle vores shotsglas står nu i fryseren, med små pinde strittende ud af alverdens forskellige frosne lækkerier.

Denne is består af kun 3 ingredienser! Og ingen tilsat sukker eller sødemiddel! Så ganske, ganske naturlige!

Fordelen ved de små ispinde her er, at man sagtens kan spise 2-3 is på en dag, uden at have dårlig samvittighed!


Mini popsicles - banan og granatæbleGranatæble-banan ispinde
(4 stk. mini is)

1 banan
½ granatæble
½ dl. kærnemælk

  • Bananerne moses let med en gaffel
  • Det halve granatæble deles i to og kernerne pilles ud – gem evt. lidt af saften til pynt
  • Tilsæt kærnemælk og blend med stavblenderen
  • Mosen behøver ikke at være helt jævn, der må gerne være lidt hele granatæblekerne hist og pist
  • Fordel mosen i de fire shotsglas
  • Hæld evt. lidt af det gemte saft på toppen
  • Tag to papsugerør og klip dem over på midten – disse bruges som ispinde
  • Placér ispinden i midten
  • Puttes i fryseren i 2-3 timer

Tip: For at få isen ud af formen igen, hold den da under den varme hane i ca. 30 sek! Så slipper isen meget nemmere! Giver den ikke slip, skal den have lidt mere vand!

Leave a Reply