Opskrifter med asparges i alle farver og former

Grønne asparges er egentligt ikke noget vi tidligere har gjort brug af i vores madlavning!
Første gang, jeg kan huske, jeg smagte det, var i en alder af 18+! (Altså som voksen vil nogen nok sige!)

Jeg kunne ikke lide smagen! Men vi var i byen, så jeg var jo nødt til at spise det….

Anden gang jeg smagte asparges kunne jeg heller ikke lide det! Men jeg spiste op, og smagen var måske i virkeligheden ikke så slem!
Tredje gang jeg spiste grønne asparges smagte det godt! Og siden da har jeg ikke haft problemer med smag eller konsistens!

Her er en (endnu kort) liste over mine opskrifter med grønne asparges

————————–

Hvide asparges er blevet spist i en lidt tidligere alder end de grønne!
Især når der stod tarteletter på menuen! Jovist er de fra glas, men det tæller stadig!

Her er listen over opskrifter med asparges fra konserves

Leave a Reply