Scrambled eggs med hytteost og frisk basilikum!

Endnu engang har jeg købt hytteost og stillet det i køleskabet for at glemme alt om det!
Der stod det jo fint, på den øverste hylde, aller bagerst, hvor ingen kunne se det!

Heldigvis havde den ikke stået gemt så længe, at den var blevet dårlig! Men bruges, det skulle den altså!
Tvistet var bare, at jeg egentligt ikke var i humør til at stå i køkkenet i flere timer!

Køleskabet bød også på et par æg. og så var det ikke svært at finde på noget at lave!
Valget stod mellem en omelet og scrambled eggs! Humøret var mest til en gang scrambled eggs, så det var hvad det endte med! Og jeg er helt sikker på at jeg valgte rigtigt! Mums!!

Så har du en rest hytteost stående, så brug dem i morgenmaden! Det mætter længe og godt – og så er det jo bare helt vidunderligt, at det også smager fantastisk!!


scrambled eggsScrambled eggs m. hyttost
(1 person)

2 æg
60 g. hytteost
2-3 bl. basilikum
1 lille drys salt og peber

  • Æggene slås ud i en skål og hytteosten tilsættes
  • Det hele blendes godt sammen, til masse er helt jævn – jeg bruger stavblenderen
  • Hak basilikum helt fint og hæld i æggemassen sammen med krydderier (vær sparsom med saltet, da hytteost godt kan være meget saltet)
  • Blend det hele samme
  • Panden opvarmes ved medium temperatur (uden fedtstof)
  • Når panden er varm hældes æggemassen på
  • Vend rundt i det konstant med en paletkniv
  • Når der ikke er mere væske tilbage på panden er dine æg færdige

TIP: Spises med lidt gnavegrønt eller serveres på en skive brød med smør. Prøv f.eks. dette hørfrøbrød!

 

Leave a Reply