Sen aftensmad: Fyldte auberginer

Der har ikke været meget at berette om de sidste par dage!

Der er ikke flere opskrifter i gemmerne, og jeg har ikke haft meget overskud til at være i køkkenet!!
Så idag tog jeg mig lige sammen og biksede noget lækkert aftensmad sammen!!

Og det vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer!
Mums for en lækker aftensmad!!

– lige hvad vi trængte til, efter en lang dag med rengøring, indkøb og massere af frisk luft!


Fyldte Auberginer Fyldte auberginer
(2 personer)

2 auberginer
400 g. oksekød
1-2 fed hvidløg
2 spsk. rød karrypasta
1 spsk. paprika
½ tsk. sriracha chili
salt og peber
100 g. revet cheddar

  • Tænd ovnen på 200º (varmluft)
  • Find en mellemstor gryde og dæk bunden med vand
  • Brun nu oksekødet
  • Mens oksekødet bruner ordner du auberginerne
  • Skyl auberginerne og skær toppen a
  • Del dem på langs
  • Udhul auberginerne (med en ske) og gem indmaden i en skål
  • Skyl evt. de løse kerne a’
  • Stil de udhulede auberginer på en bageplade, beklædt med bagepapir
  • Når oksekødet er brunt tilsættes den røde karrypasta, paprika og chili
  • Rør godt rundt og tilsæt 1 dl. vand + indmaden fra auberginerne
  • Lad det småkoge, til auberginekødet er helt blødt og blandet sammen med oksekødet
  • Smag evt. til med salt og peber
  • Fordel kødblandingen i de fire udhulede auberginer
  • Drys med ost
  • Bages i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter

TIP: Serveres med en lækker salat – f.eks. tomatsalat, der smager eminent til denne ret.

Leave a Reply