Dadler – naturens sukker

DadelkuglerJeg bryder mig egentligt ikke vanvittigt meget om dadler, og hvis du sætter en skål dadler for næsen af mig, vil du ikke tænde julelys i mine øjne!
Dadler i al sin enkelthed er ikke lige mig!

Men i kager og andet sødt, der er jeg stor fan!!

Jeg er især ganske begejstret for dadelkuglerne, hvor romkuglen er min alltime-favorit!

Dadelkugler
Dadelkuglerne kræver vel ikke rigtig nogen præsentation! Prøv de forskellige varianter, der især er meget populære op til jul!

Slik
Dadler kan også bruges i alverdens andre søde sager!

Kager
Som sødning i kager kan man også bruge dadler. Og kan man normalt ikke lide dadler, så prøv alligevel at putte det i kager.! Det kan nemlig ikke smages!

2 Comments

  • Piskeriset says:

    Har du prøvet de økologiske dadler, som flere af de store supermarkeder sælger? De er superbløde og nærmest cremede i konsistensen – og lette at bruge i kager, hvor man skal bruge blendede dadler 🙂

Leave a Reply