Lakseruller

Mad i små bidder – det er noget, der som regel falder i god jord.
Enten som en forret eller til det store tapasbord!

Disse små hapsere er særdeles populære i ovenstående kategorier.

Vi snakker selvfølgelig om lakseruller.
Og ikke lakseruller som i lakseroulade eller som i sushi – men som lakseruller, hvor det er laksen, der rulles om en lækker, cremet flødeost. Prøv f.eks. den med hvidløg – det er super lækkert..

De kloge siger jo at man skal spise fisk 2 gange om ugen! Så hvorfor ikke benytte budskabet til at anrette en lille lækker fiske tallerken, med tunmousse eller laksemousse, lidt rejer og en lakserulle… Uhmmmm….


LakserullerLakseruller
(1 person)

1 stort stykke røget laks
1 spsk. flødeost (Buko garli)
Pynt med forskelligt salat og citronskiver

  • Skær laksestykket over på midten
  • Smør Buko på halvdelen af begge skiver
  • Rul laksestykkerne og placér på en tallerken
  • Pynt med icebergsalat, agurk og citronskiver

 

 

Leave a Reply