Hvidløgsmayo af Miracle Whip

Jeg var gået hen og blevet lidt småforelsket i det deresens aioli!
Lækkert i stedet for dressing til en salat og det perfekte dyppelse til både rodfritter og bønnefritter!

Så det kom altså som lidt af et chok, da jeg opdagede hvor mange kalorier der er i sådan en bandit!
Det har resulteret i en lang række dybe suk og et par ynk i ny og næ! Øv, øv, øv!!!

Sidst vi var ude og handle nærmest flåede jeg aioli glas ned fra hylden, vendte og drejede dem, i håb om at finde, bare en, med at lavere kcal indhold… Desværre uden held…..
Jeg var lige ved at give op, da jeg faldt over et glas miracle whip! Til min store overraskelse var her knap så mange kalorier i og kylhydraterne var tilmed også små! Så kan det også være lige meget – jeg laver da bare min egen low carb, fedtfattige hvidløgsmayo i stedet for!

Jeg har ikke forsøgt mig med hjemmelavet mayonaise, så det her er vel ikke så meget en opskrift, som det er et tip eller et godt råd…


mayoHvidløgsmayo

1 glas Miracle Whip
4-5 fed hvidløg

  • Skær enderne af hvidløgene og pil skallen á
  • Put dem i hvidløgspresseren og pres hvidløgene direkte ned i miracle whip’en
  • Rør det hele godt rundt og lad det stå i køleskabet til servering

Sødmen fra Miracle Whip’en kombineret med hvidløgssmagen står  godt sammen! Men pas på med mængden af hvidløg!! Og husk at røre det godt sammen, så al smagen ikke ligger i toppen!

4 Comments

Leave a Reply