Morgenomelet m. kyllingepølser, champignon og spinat

Når man tager sig selv i at have åbnet køleskabslågen op til flere gange de seneste minutter, så er det vidst på tide at få lavet noget morgenmad!

Jeg synes at omeletter er fantastiske som morgenmad! Protein fra æggene samt kød og grønt som man lyster!
Laver man en omelet behøver man aldrig at spise det samme to gange – medmindre man finder en god opskrift, der er værd at spise igen og igen!

Sådan en udgave har vi her!
En omelet med spinat, champignon og kyllingepølser!

Generelt synes jeg at spinat og champignon står godt sammen med æg og det er da også de ingredienser der går igen, når jeg leger med æg på panden! Men der er jo heller ingen grund til at kassere noget der er godt, bare for at få en øv oplevelse! Så jeg fortsætter lidt i disse baner – måske får jeg lyst til at kaste mig ud i noget andet ved senere lejligheder!? Denne omelet er ihvertfald kommet på menuen for at blive, og derfor får den også en plads på bloggen!


omeletOmelet med kyllingepølser, champignon og spinat

1 æg
2 ekstra æggehvider
1 kyllinge pølse
1 håndfuld spinat
2 store champignon

  • Kyllingepølsen skæres i tynde skiver og steges på panden.
  • Når stykkerne er færdige tilsættes champignon og spinat
  • Lad stege til det hele er færdigt
  • Imens det steger slås æggene ud i en skål og piskes grundigt sammen – tilsæt evt. lidt salt og peber.
  • Når pølsestykkerne, champignon og spinat er færdig placeres disse i den ene side af panden.
  • Æggemassen fordeles udover hele panden
  • Lad æggemassen stivne ved svag varme
  • Når omeletten er ved at være færdig ovenpå vendes omeletten
  • Tilsæt evt. lidt revet ost på den ene halvdel af omeletten
  • Klap omeletten sammen og spis den, mens den er varm

Leave a Reply