Squachetta

Jeg har været igang med at bruge squash igen!!
Denne gang har de været en tur på grillen som tilbehør til et stykke kyllingebryst.

Jeg er var helt vild med bruchetta. Sådan et lækkert stykke brød med tomat, hvidløgsolie og ost!! Nøøøøj det var smovsagtigt! Jeg har endnu ikke forsøgt mig med brød på grillen, men i princippet kunne man sagtens bruge nogle af alle mine brødopskrifter til projektet!
Men jeg har valgt at lave en grøntsagsudgave i stedet for – og de var totalt lækre og skal laves flere gange i løbet af sommeren! Men husk lige at byd dine gæster/familie et stykke også – for de smager meget af hvidløg!

Navnet er en kombination af bruchetta og squash, og jeg synes egentligt at navnet er både eksotisk og spændende.


squachettaSquachetta 
(15 stk.)

1 squash
3 spsk. avocadoolie
5 fed hvidløg
8 cherrytomater
40 g. revet mozarella

  • Olien hældes i en skål og hvidløg presses ned i
  • Cherrytomaterne skæres i små stykker og blandes med olie og hvidløg
  • Lad olien stå og trække mens du laver squashene
  • Squashen skæres ud i relativt tykke skiver (jeg fik 15 stk.)
  • Med en ske fordeles olien og tomatskiverne på squashskiverne
  • Drys lidt ost på toppen
  • Læg et stykke sølvpapir på grillen og placér squashskiverne herpå
  • Låget lukkes og squachetta’erne grilles i ca. 10 minutter

Leave a Reply