Basic scrambled eggs med bacon

Hvem siger at man hver dag skal diske op med et stort gourmet måltid? (eller nogensinde behøver??)
Man kan sagtens servere en lækker tallerken uden en masse fancy ingredienser og finesser! Ind imellem har man bare behov for et helt almindeligt, hurtigt måltid, der kan tilberedes med morgenhår og søvndunkne øjne!

Derfor får I i dag min helt almindelige opskrift på scrambled eggs med bacon!

Scrambled eggs plejede at være min fortrukne måde at spise æg på! Efter en lang dag på uddannelse eller arbejde, så jeg altid frem til en rugbrødsmad med scrambled eggs og enten cocktailpølser eller bacon ved siden af! MUMS!
Men det er efterhånden ved at være længe siden! Faktisk er det længe siden at jeg spist scrambled eggs på andre tidspunkter end om morgenen!

Det hænger nok sammen med at dette ikke længere er mine foretrukne æg! Faktisk har jeg, ved nærmere tanke, haft flere favoritter i årenes løb!

Først skulle mine æg være scrambled! Så kunne jeg bedst lide dem som omvendte æg på panden, hvor blommen var prikket ud og med en masse krydderier. Og nu foretrækker jeg dem smilende – 6-7 minutter i kogende vand!!
Hvad mon det bliver næste gang – hvis der da bliver en næste gang?
Det er lidt sjovt hvordan tingene ind imellem ændrer sig!

Hvordan foretrækker du dine æg?


Scrambled EggsScrambled eggs
(1 person)

2 æg
1 ekstra æggehvide
2-3 stk. bacon
Krydderier efter smag og tilbehør

  • Æggene slås ud i en skål og piskes godt sammen med en gaffel
  • Tilsæt mælken og pisk videre
  • Drys med forskellige krydderier. Jeg foretrækker lidt salt, peber og allroundkrydderi
  • Først steges bacon’en på panden
  • Når den er færdig lægges den i noget serviet, der suger noget af fedtet
  • Hæld så æggene på panden og rør rundt i det med paletkniven hele tiden
  • Når æggemassen ikke længere er flydende er den klar

Serveres straks, da det smager bedst varmt!

 

Leave a Reply