Kærnemælks brunchpandekager med banan

Nu har jeg, i de sidste par dage, haft lyst til pandekager!! Og idag blev altså dagen, hvor det skulle være!!
Og da jeg netop har opdaget det lave kalorieindhold i kærnemælk, så skulle det selvfølgelig være kærnemælkspandekager!

Jeg havde håbet på nogle lækre, tynde crepes, men dejen var simpelhen for tyk! Så derfor blev det til nogle små tykke nogen i stedet for!!! Næste gang jeg skal lave tynde pandekager, holder jeg mig til den her opskrift som jeg ved virker!!

Når det så er sagt, så blev disse pandekager virkelig gode!!!
Jeg rullede dem sammen med en smule sukrin melis! Jeg ville have haft jordbær til!! Men de sidste var på mystisk vis forsvundet fra køleskabet…

En dejlig start på dagen.. Og nu venter jeg så håbefuldt på at solen dukker frem! Ellers må jeg en tur på kondicyklen i stedet for en tur ud i det fri….


pandekagerKærnemælks brunchpandekager
(10-12 stk.)

1 æg
1 ekstra æggehvide
1 banan
1 dl. kærnemælk
1 spsk. mandelmel
1 spsk. kokosfibermel
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. sukrin melis

  • Alle ingredienserne hældes i en skål og piskes sammen med stavblenderen.
  • Put lidt fedtstof på panden og lad den opvarme ved medium temperatur.
  • Fordel en lille smule dej på panden – jeg fik plads til tre pandekager af gangen
  • Du skal væbne dig med tålmodighed! Pandekagerne skal have forholdsvis lang tid inden de vendes. Skru evt. lidt ned for varmen.
  • Servér straks med dit yndlings “topping

 

Leave a Reply