Godmorgen.. Så er der scrambled eggs med spinat!




Weekend, overskud, tid! Så kan der for alvor pusles om morgenmaden. Ikke noget med at genopvarme noget allerede forberedt mad. Ikke noget med at sluge maden halvvejs ude af døren. Ikke noget med at springe morgenmaden over! For du har tid til det hele. Og selvom et smurt rundstykke kunne være lækkert i ny og næ, så slår det nu ikke et kærligt, veltilberedt morgenmadsbord.

Hvorfor ikke kaste lidt af din genfundne energi over køkkenet og prøve en anderledes version af den velkendte scrambled eggs?

Hvordan vil du helst have dine æg?

Personligt har scrambled eggs længe været min farvorit. Men i denne udgave er de blevet endnu bedre.

Prøv dem, før din nabo! 😉


Scrambled eggs med spinat Scrambled eggs
(2 personer)

3 Æg
3 Æggehvider
1 sjat Mælk
6 bundt frossen Spinat (eller hakket, frisk Spinat)
Salt, peber, hvidløgspulver og allroundkrydderi

  • Hæld smør/olie på panden og vent til det er varmt
  • Varm spinaten godt op
  • Imens kan du hælde æg, mælk og krydderier i en skål og piske det godt sammen, med en gaffel
  • Når spinaten er varm hældes æggemassen over
  • Rod konstant rundt i massen
  • Når der ikke er mere væske på panden, er dine æg klar!

Morgenmad på under 15 minutter – velbekomme!

Kan meget vel serveres med æg, bacon og andet brunch tilbehør, men kan også spises for sig selv evt. med lidt snack grønt ved siden af.

Velbekomme!

Leave a Reply