Rejesnack med skyr – Forret til to eller mellemmåltid til én!

Det bedste i verden er mad der er nemt at lave, smager godt og er hurtigt at tilberede.

Det er skønt, når man kan kaste en hurtig forret sammen, hvis aftensmaden lader vente på sig. Eller hurtigt bikse noget sammen hvis den lille sult melder sig midt på dagen.

Denne ret er netop det!
Og jeg elsker den!

Det sunde fedt fra avocadoen, proteiner fra fisken og et minimalt indhold af kulhydrater! En ret lige efter mit hjerte og min krops behov! Jeg kan spise den direkte fra skålen med gulerods- eller agurkestave til! Men hvis jeg skal spise den sammen med andre, serverer jeg den gerne med lidt salat og på en tallerken!

Og her sommervarmen er det skønt med nogle lette retter, som ikke fylder så meget i maven, da sulten ikke nødvendigvis er ret stor!!


RejesnackRejesnack m. skyr
(1-2 personer)

1 avocado
1 spsk. skyr
100 g. rejer (fra frost)
Et drys hvidløgskrydderi og salt

  • Skær avocadoen over på midten, tag stenen ud og pil skrællen a’.
  • Mos avocadoen med en gaffel
  • Tilsæt skyr og krydderi og bland det hele godt
  • De frosne rejer hældes i en skål og overhældes med koldt vand, til de er tøet op – tager ikke mere end et par minutter.
  • Knug rejerne godt tør for vand og bland forsigtigt sammen med avocado massen.

Som mellemmåltid: Spis snacken direkte fra skålen!
Som forret: Serveres på en tallerken m. lidt ruccolasalat og cherrytomater – jeg formede rejesnacken med en isske!

Tip: Kan også smøres i en æggewrap/kikærtewrap sammen med en smule salat – smovski snivski!!!

 

Leave a Reply