Hjemmelavet sennepsmarinade og kyllingespyd

Jeg ELSKER gode madpakker!
Jeg er ikke altid så begejstret for at lave dem, men når de så skal spises, så er alt det hårde arbejde så godt som glemt igen!

Jeg er også rigtig glad for kylling, men indimellem får jeg en idé om at kylling ikke smager godt, og så har jeg ikke lyst til at spise det!
Heldigvis er det kun i perioder!
Tilgengæld er jeg helt pjattet med kyllingespyd – både på grill og i ovn. Og med forskellige marinader.

Jeg har altid været vild med sennep og honning som marinade, men jeg spiser ikke længere honning pga. sukkeret.
Igår besluttede jeg så at det skulle være slut med at undvære, og lavede en ny marinade med sennep og sukrin! Det blev virkelig godt!

Nu har jeg så kombineret ovenstående marinade med hjemmelavede kyllingespyd! Og nøøøøj der blev smovset!
Smager fantastisk varme såvel som kolde.

Spis dem som de er, eller nyd dem med en kold salat! Helt perfekte til frokost/grill/tapas/madpakke/mellemmåltid/aftensmad/fødselsdag/buffet – ja bare helt perfekte til det hele!


KyllingespydKyllingespyd med sennepsmarinade
(ca. 20 stk.)

550 g. kyllingebrystfilet
6 tsk. dijon sennep
3 spsk. Sukrin Gold
1 tsk. koldtpresset avocadoolie
evt. 1 tsk. flydende sød

  • Skær kyllingen ud i mindre tern og placér 4-5 stykker pr. grillspyd
  • Placér spydene på en bageplade beklædt med bagepapir
  • Sennep, olie og det søde røres sammen i en skål
  • Kyllingspydene pensles med marinaden – på begge sider! (Obs – man behøver ikke være fedtet med marinaden!)
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200º i ca. 15 minutter

Tip: Smager også super skønt på grillen!

OBS: Selvom marinaden smager stærkt inden den kommer i ovnen, så bliver den meget sødere efter opvarmning!

Leave a Reply