Feldsalat med agurk, peberfrugt og avocado

Jeg havde aldrig hørt om feld salat før! Men det var dét de havde i butikken og dermed dét, der blev kastet i kurven. Og faktisk smagte det slet ikke så ringe, så det kommer helt sikkert i kurven en anden gang også!

Jeg søgte med lys og lygte efter inspiration til at få brugt denne ukendte feldsalat, men der var ingen hjælp at hente, så jeg forsøgte mig frem, på bedste vis. Resultatet blev faktisk rigtig godt – hvis jeg selv skal sige det.
Så inspiration hermed videregivet, hvis en anden skulle ende i samme uvidende situation som jeg.

Denne salat er dejlig frisk og så ser den jo super lækker ud. Ja den er jo helt sommerlig at se på. Den er ideel til alt slags tilbehør – ja hos os går kødet ind imellem som tilbehør, og salaten er hovedatraktionen – ihvertfald i dette tilfælde.

Så må det gerne snart blive rigtig sommer igen!!


Feld SalatGrøn salat med en enkelt rød nuance

70 g. feldsalat
½ agurk
½ rød peberfrugt
1 moden avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. balsamicoeddike
½ spsk. æbleeddike

  • Skyl feld salaten og kom den i en skål
  • Skyl og snit agurken og peberfrugten i små stykker
  • Avocadoen skrælles. kernen pilles ud og kødet skæres i små tern
  • Det hele blandes sammen i skålen
  • Rør citronsaft, balsamico- og æbleeddike sammen og vend det i salaten

Serveres i alt slags vejr og til alt slags kød! Velbekomme…

 

Leave a Reply