Lakseroulade

Jeg elsker laks!
Tænk sig, at der var en tid, hvor jeg ikke kunne få mig selv til at spise fisk..!
Det eneste fisk jeg ville spise som barn var makrel i tomat – og til tider tun, i f.eks. pita! Alt andet fisk – det var slet ikke mig! Men med tiden har jeg lært at spise flere fiskeretter, og har såmænd også fået mod på at prøve nye ting!

Min foretrukne fisk, det må altså være laks.. Kold som varm! Røget som fersk. Det hele spiller bare!

For noget tid siden kom min svigermor forbi med rester. Tortillas med laks i små stykker: Lakseroulade!!
Nøøøj det var lækkert. Så selvfølgelig har jeg forsøgt mig med en low carb udgave, og den kommer lige her, lavet i lækre æggewraps!
Jeg foretrækker æggewraps med kokosmælk. Men er man ikke til kokosmælk, så kan man sagtens bruge de almindelige æggewraps også!

OG JA!! Maden smager bare anderledes, når den er skåret ud i delikate stykker! På den gode måde selvfølgelig..
Servér f.eks. som en del af en fiske tallerken, eller som små hapsere, når gæsterne ankommer!


LakserullerLakseroulade
(3-4 personer til forret)

4 æggewraps med kokosmælk
200 g. røget laks
100 g. neutral flødeost
rucolasalat

  • Når pandekagerne er lavet, smøres flødeosten udover bunden
  • Salaten fordeles over hele pandekagen
  • 50 g. laks fordeles på halvdelen af pandekagen (som på billedet nedenfor)
  • Wrappen rulles sammen og skæres i 6-8 stykker
  • Gentag med de andre wraps også
  • Serveres kolde

Tip: Kan sagtens laves i forvejen. Vent da med at skære de små stykker ud! Pak rullerne ind i sølvpapir eller vita wrap og opbevar dem i køleskabet

 

Leave a Reply