Grilltid: Barbecuemarinerede bacon-løgringe

Der er altid en anledning til at tænde op i grillen!
Og selvom det endnu ikke officielt er grillsæson, så kan man sagtens tænde grillen og spise maden indendøre!

Denne opskrift og fremgangsmåde er egentligt den helt samme, som når jeg laver almindelige bacon-løgringe. Men når nu de skulle en tur på grillen, så tænkte jeg at en omgang marinade var på sin plads!

Derfor får i ikke bare en opskrift på bacon-løgringene, men også min opskrift på barbecuesauce, der selvfølgelig er sukkerfri!
Marinaden kan også bruges til kylling og gris – ja faktisk til en hvilken som helst opskrift, der tillader marinade!


OnionringsBarbecuemarinerede bacon-løgringe

3 store løg
600 g. bacon
1 omgang barbecuesauce

Barbecuesauce

50 g. sukkerfri ketchup
1  spsk. Sukrin Gold
1 tsk. æbleeddike
1 fed (presset) hvidløg
2 tsk. paprika
1 spsk. stærk sennep

  • Løgene skæres ud i 1 cm. tykke ringe
  • 2-3 løgringe pensles med barbecuemarinaden og vikles ind i bacon
  • Gentag processen til der ikke er flere løg
  • Læg ringene på grillen og giv dem 3-5 minutter på hver side (alt efter hvor varm din grill er – skal ikke ligge direkte over flammerne)

Tip: Hvis man ønsker en kraftigere barbecuesmag, kan man med fordel pensle løgringene udenpå inden de lægges på grillen! 

Servering: Brug løgringene som tilbehør til salaten, en godt stykke kød eller læg dem i din burger!

Leave a Reply