Fredags junk: Portobello salsa-cheese burger m. baconløgringe

Endnu en uge er blevet til weekend!
Og med weekend kommer den gode mad!
Vi holder os i junk afdelingen og gør klar til en lækker burger med chips og snask!

Efter en lang uge, der for mit vedkommende har været præget af sygdom, er det rart at smide benene op, slå tankerne fra og ikke bruge oceaner af tid i køkkenet eller på andre huslige pligter!
En god film i fjernesynet og en fyldig rødvin i glasset! Så skal de sidste energidepoter nok bliver ladet op igen!

Er man ikke til portobelloburgeren er der massere af andre muligheder her på bloggen for at finde en opskrift, der falder lige i ens smag!
Prøv f.eks. den cheesy burgerbolle eller disse kerne-lækre burgerboller!


Portobello BurgerPortobello salsa-cheese burger m. baconløgringe
(pr. stk)

2 store portobello svampe
100 g. hakket oksekød
20 g. revet ost
1-2 bacon løgringe
1 spsk. salsa
1 lille håndfuld ruccolasalat
3 agurke skiver

  • Tænd ovnen på 200º
  • Forbered løgringene
  • Løgringene placeres på en bageplade sammen med svampene – svampene skylles under koldt vand og stokken pilles ud. Vend bunden nedad.
  • Lad bage i ca. 20 minutter
  • Imens formes bøfferne og de krydres med salt og peber på begge sider
  • Steg bøfferne på en panden med lidt fedtstof
  • Når det hele er klar, samles burgerne – én portobellesvamp i bunden og én i toppen
    • Nederste svamp
    • Lidt rucolasalat
    • En-to løgringe
    • Revet ost placeres i midten af løgringene
    • Bøffen ovenpå
    • Agurkeskiver
    • En klat salsa
    • Øverste portovbellosvamp

Tip: Serveres f.eks. med rodfritter eller chips af søde kartofler.

 

Leave a Reply