Choko-lækre avocadomuffins med skyr

Kender I det, at man bare lige ligger sig i fem minutter på sofaen! Man er ikke træt… Man skal bare liiiii’ ha’ en slapper! I det samme føles øjenlågene tunge og man tænker “hey – jeg lukker dem bare et lille øjeblik” … og bum! Så har man sovet i godt en time!!

Efter sådan en lur er mit blodsukker helt i bund!
Jeg er tør i munden, har ondt i hovedet (og resten af kroppen), er irritabel og ikke mindst så craver jeg bare noget sukker!
Oftes slukkes trangen med lidt vand, aftensmad eller en tår pepsi max!! Men den anden dag fik jeg altså lyst til chokolade! Men den var ikke så god den chokolade, der lå i skabet! Så den blev lavet til kage i stedet for!
En dejlig, svampet chokolade muffins – med hvad jeg nu ellers kunne trylle frem fra køle- og køkkenskabe!

Så derfor blev det til disse lækre avochoko muffins, der smager choko-lækkert!


Avochoko muffins Avochoko muffin
(ca. 12 stk.)

4 æg
3 spsk. Sukrin Gold
20 g. smeltet smør
2 spsk. skyr
75 g. mandelmel
2 spsk. kakao
1 moden aocado
30 g. mørk chokolade (min. 70%)

  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem luftige sammen med sukrin gold
  • Tilsæt smør, skyr, mandelmel og kakao
  • Del avocadoen på midten, fjern stenen og tag den ud af skallen
  • Mos avocadoen med en gaffel og pisk den i kageblandingen
  • Tilsæt bagepulver
  • Chokoladen hakkes fint og vendes forsigtigt i dejen
  • Fordel dejen i muffinsforme – hæver ikke så meget, så man kan godt fylde formene godt op
  • Bages i en forvarmet ovn ved 160º i ca. 22-25 minutter

Leave a Reply