Søde vafler uden gluten og tilsat sukker!

Hvor er det skønt at stå op til solskin og blå himmel!
Forårsfornemmelser i det lille hjem!

Så for 117. gang gav jeg mig i kast med vafler til brunchbordet! Og endelig var opskriften i hus! Det har krævet blod, sved og tårer, men nu er den endelig klar!! Opskriften her giver nogle lækre, bløde og søde vafler, der smager helt fantastisk!

Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået vafler til morgenmad (brunch) før, men én gang skal vel være den første?
Servér dem med årstidens frugt og bær og du har til en lækker start på dagen!


Vafler Vafler
(7-8 stk.)

2 modne bananer
3 spsk. skyr
3 æg
2 ekstra æggehvider
75 g. mandelmel
2 spsk. sødning (jeg brugte Sukrin Gold)
½ tsk. vaniliepulver

  • Bananerne moses med en gaffel og bananmosen hældes i en skål
  • Resten af ingredienserne hældes i skålen og det hele piskes sammen med elpiskeren
  • Når dejen er jævn, er den klar til at komme i vaffeljernet
  • Der går ca. 1 dl. dej pr. vaffel
  • Mit vaffeljern skal bruge lidt fedtstof for at dejen ikke klistrer fast. Her bruger jeg bare en lille smule smør!
  • Bør nydes lune – stil dem evt. i en lun ovn til de skal serveres

Serveringsforslag:

  • Serveres med sukrin melis og frisk frugt 
  • Serveres med sukkerfrit syltetøj
  • Serveres med peanutbutter og sukrin melis

Leave a Reply