Farserede Peberfrugter med Feta og Bacon

Der er nu intet som mad, der mere eller mindre passer sig selv!
Og mad, der generelt kræver minimal tilberedning!
Især hvis man, lige som jeg, har dage hvor man først er sent hjemme!

Nu har jeg godt nok ingen sultne børn, der skriger og bliver uvenner, når maven knurrer!
Tilgengæld har jeg mig selv – og det er nok cirka lige så slemt!! For en knurrende mave her sidst på dagen = dårligt humør – og gerne i den mest dystre ende af skalaen!

Så derfor er det altså rart med nogle retter, der ikke kræver timer i køkkenet!
Tilberedningen tager max. 10 minutter – og så er resten ellers overkommelig bagetid i ovnen!

Og så er det jo bare lækkert når maden mætter helt vildt godt!
– og madpakken praktisk talt har lavet sig selv – i form af rester!!


Farseret peberfrugt Farseret Peberfrugt
(6 stk)

6 store peberfrugter – farve efter eget ønske
500 g. oksekød
500 g. svinkød
100 g. bacon
2 æg
Allroundkrydderi, salt og peber
2 spsk. (sukkerfri) ketchup
100 g. salat ost (feta)

  • Skær toppen af peberfrugterne og pil “indmaden” ud
  • Skyl under koldt vand
  • I en skål hælder du oksekød, svinekød, bacon æg, krydderier og ketchup
  • Pisk det hele godt sammen med elpiskeren
  • Tilsæt feta’en og rør det til osten er fordelt i hele dejen
  • Med en ske fyldes farsen over i peberfrugterne og låget sættes på
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200º (varmluft) i ca. 35 minutter

Serveres med en lækker, grøn salat, rodfritter eller noget helt tredje!

Leave a Reply