Sig det med blomkål

Hvad kan jeg lave med blomkål?

Ind imellem sker det, at nogen efterspørger en specifik opskrift. Andre gange går efterspørgslen på noget, man kan lave med en “speciel” ingrediens!
For at gør det nemmere at komme med svar på spørgsmål i sidstnævnte kategori, har jeg besluttet mig for at lave en lille temauge med ingredienserne i fokus!

Ugens første ingrediens er en lille, bleg og knoldet sag! En velkendt sag, de fleste nok allerede har stiftet bekendtskab med og som ikke alle er lige stor fan af.
Men hertil kan jeg kun sige, at tilberedning er alt! Vi har heller ikke altid været fan af blomkålen, men nu har vi det altid i køleskabet, fordi vi har fundet så mange lækre måder at tilberede den på!

Blomkålen er blevet en af mine yndlings grøntsager og derfor er den jo et oplagt valg til ugens første præsentation!

Blomkålen er desværre ikke i sæson lige nu og derfor er priserne desværre en smule pebrede! Men ak ja! Det bliver jo heldigvis sæson igen! Imellemtiden kan man jo drømme sig til sensommeren, hvor blomkålen koster det halve af hvad den gør her i slutningen af marts måned og hvor de er noget større end de er nu!

 

Tilbehør

Hovedretter

Junk

Supper

Forret

Leave a Reply