Nye madpakkemuffins med æg, grønt, kebab og kokosmælk!

Vil du prøve noget virkelig, virkelig, lækkert?
Så skal du prøve disse ægge-grøntsagsmuffins! De smager vanvittigt godt – fyldet kan man jo altid variere, men den her kombination passer sygt godt til mine nye opskrift på æggemassen!

Jeg havde egentligt planlagt noget helt andet, men da jeg stod i køkkenet og skulle lave madpakker, kom ideen som lyn fra en skyfri himmel! Jeg tænkte ikke meget over det, jeg gjorde det bare ganske impulsivt!
– brugte kokosmælk i æggemassen!!

Kokosmælken er med til at gøre disse muffins vildt cremede og super lækre!!
Er du skeptisk omkring kokosmagen? Det er der ingen grund til, for de smager på ingen måde af kokos!
Kokosmælken neutraliserer æggesmagen og gør noget helt specielt!!
Ja det er egentligt svært at forklare – det er bare med at prøve selv!

Bemærk dog, at disse kræver lidt længere bagetid end mine almindelige muffins!


Æg- og kokosmælkmuffin m. kebab, gulerod og løg Egg Muffin - kebab carot and onion
(12 stk.)

50 g. kebab
40 g. revet gulerod
1 mellemstort groft hakket løg
3 æg
2 ekstra æggehvider
4 tsk. kokosmælk
2 spsk. vand
Salt, peber, paprika

  • Kebab’en fordeles i muffinsformene
  • Løgene hakkes og puttes i formene
  • Guleroden skrælles, rives og drysses over det andet fyld
  • I en skål piskes æg, kokosmælk og vand til en jævn masse, der fordeles over fyldet
  • Vend det hele godt sammen, så det blandes
  • Bages i en forvarmet ovn på 200º (varmluft) i ca. 20 minutter

 

Leave a Reply