Sprøde andebryster i ovnen

Jeg elsker and! Og vi får det absolut ikke nok!!!
Andesteg hører sig julen til, men i løbet af året kan man jo sagtens tilberede andebryst og andelår uden det bliver alt for julet…!

Andebryst går godt til salat, wok, wraps, pita og burgere! Ja faktisk kan det spises i utallige sammenhænge og kun fantasien sætter grænser!!

Det siger jeg også ofte til kæresten! Men får vi det nogensinde? Svaret dertil bliver et nej!
Jeg tror vi i det forgående år har tilberedt and selv en enkelt gang!! Det var til en omgang wok!
Og nu har vi så fået det igen! Og der var til hele tre forskellige retter!!

  1. til en lækker vindruesalat
  2. som fyld i en wrap
  3. som burgere

Jeg nød hver enkelt bid!!

Nu har jeg heller ikke mere andekød i fryseren! Men mon ikke jeg får fyldt mit lager op igen!?


Andebryst 

andebryst fra frost (150-200 g. pr. person)
groft salt

  • Andebrysterne tages op af fryseren og tør op i et par timer på køkkenbordet
  • De optøede andebryster placeres i et ildfast fad, med bagepapir, med skindsiden opad
  • Gnid groft salt på skindsiden
  • Bages i ovnen ved 200º (varmluft) i ca. 45 minutter

Leave a Reply