Så er der frække deller på menuen!!

Min kæreste laver nogle fantastiske frikadeller!! Faktisk er han ret god til at lave alt, der har med fars at gøre! -selvom vi bruger den præcis samme opskrift, så bliver mine aldrig lige så gode!
Derfor er farsmad altså blevet hans ansvarsområde!

– når det så er sagt, så sker det alligevel ret ofte, at jeg selv kaster mig over fars projekter, som f.eks. disse farserede harekillinger.

Ikke desto mindre, skal dagens opskrift krediteres til min søde kæreste!


Frikadeller Frikadeller

500 g. svinekød
1 stort løg (revet)
1 æg
2 spsk HUSK
1 sjat mælk (kan undlades)
krydres godt med Salt, Peber, Allroundkrydderi, og LIDT hvidløgspulver

  • Hæld alle ingredienserne i en skål
  • Rør godt, med enten elpisker eller en grydeske
  • Når farsen er jævn, skal den hvile i 10 minutters tid (mens panden varmer op)
  • Form frikadellerne med en ske og put dem på panden
  • Steges i stegemargarine, ved forholdsvis høj varme (så får de en dejlig sprød skorpe)

Frikadeller med stuvet hvidkålTip: Server med snack grønt og dip, stegt hvidkål og bacon, flødestuvet hvidkål, blomkålsmos eller ovnbagte gulerødder

Tip: Tilsæt 1 revet gulerod i farsen – smager skønt og giver lidt ekstra grønt!

 

Leave a Reply