“Kålghetti” med spicy kødsovs




Så lykkedes det! Efter så mange år, skete det endelig! Jeg har idag været ude at løbe!
Til trods for at lægerne faktisk har sagt at det aldrig ville ske, så gjorde jeg det! Med smerter, jovist, men det lod sig gøre! Hvor er det bare vildt!

At jeg vrikkede om på den bytur i april 2013 og forstuvede min fod SÅ kraftigt, har gjort at min gamle skade på magisk vis er gået i sig selv igen!

Selvfølgelig har jeg stadig smerter, men det kan på ingen måde sammenlignes! Min ankel låser sig ikke fast i en krampe længere og det gør at jeg rent faktisk kan løbe!

Hvor er det en skøn fornemmelse – og jeg er simpelthen så stolt af mig selv!

At intervalløbe kan simpelthen godt anbefales! Jeg startede med tiderne 1,00/0,30, hvor jeg går i 1 minut og løber i 30 sekunder. På den måde fik jeg ingen overbelastninger! Er så spændt på hvad der sker de næste måneder!

Det skal fejres! Og i dag står menuen på Spaghetti-og-kødsovs-look-a-like!

Og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opskrift!



Hvidkåls “Spaghetti” og Spicy Kødsovs Kålghetti og Spicy Kødsovs
(2-3 personer)

Kålghetti:
600 g. Hvidkål

  • Skyl hvidkålen
  • Snit den fint (brug evt. foodprocessor)

Spicy Kødsovs:
500 g. Oksekød
1 løg (hakkes)
2 fed Hvidløg (presses)
2 Forårsløg (hakkes)
4 store Champignon (skæres i tern)
1 dl Majs (frosne ell. fra dåse)
3-4 Gulrerødder (rives)
1 stor Tomatpure
6-10 dråber Tabasco
1 ds Hakkede Tomater
½ dl Mælk ell. vand
Smag til med Salt, Peber og et drys Aromat + forskellige Røde krydderier
1 tsk. Allround, 1 tsk. Paprika, ½ tsk. Chiliflager, 1 tsk. Chilipulver

  • Find en stor gryde
  • Brun oksekødet og krydr med salt og peber
  • Snit grøntsagerne og put dem i eftehånden (løg, hvidløg, forårsløg, champignon, majs og gulerødder)
  • Tilsæt tomatpure
  • Hæld tabascoen  i
  • Tilsæt de hakkede tomater og rør godt
  • Hæld ½ dl væske i
  • Hæld kyderierne i (husk og smag til)
  • Lad simre i 10 min. ved svag varme

Serveres, spises, nydes!

Velbekomme!

Leave a Reply