Ugens muffin: Pizzamuffins m. oksekød

Muffins i madpakken er simpelthen det bedste, der er sket, siden skiveskåret brød!
Denne gang blev det til en pizza udgave!

Forskellen på æggemuffins og pizzamuffins er (her på bloggen ihvertfald) at der er mel i pizzamuffins og æggemuffins består udelukkende af æg!

Personligt kan jeg godt lide at lægge en skive peperoni på toppen, men de smager også helt fortrinligt uden!

Disse er vellidt af både børn og voksne og er ideelle med lidt gnavegrønt – f.eks. gulerødder, agurk og peberfrugt

Tager ikke mere end 5-7 minutter at forberede og skal kun have et kvarter i ovnen! Så derfor er der lækker frokost på 20 minutter!


Pizza Muffins med oksekød, peberfrugt og peperoni Pizzamuffins
(ca. 12 stk.)

2 æg
2 dl. vand
1½ tsk bagpulver
1½ tsk. salt
6 spsk. pofiber
2 spsk. sesammel
2 spsk Fiber Husk

  • Æg, væske, bagepulver og salt røres sammen i en skål
  • Tilsæt melet og rør godt

1 dl. revet ost
60 g. oksekød
½ peberfrugt
1 spsk oregano

  • Alle ingredienserne røres sammen i en skål
    Jeg havde en rest oksekød, som jeg brugte i disse pizzamuffins – ellers skal kødet lige brunes engang
  • Fyldet hældes over i melblandingen og det hele røres godt sammen
  • Hæld massen over i muffinsforme
  • Pynt evt. med pepperoni eller coctailpølser
  • Bages i ca. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200º

Hvis ikke man har en rest oksekød, kan man også lave disse pizzamuffins med skinke og ost!

Leave a Reply