Smuk som et Stjerneskud




Som en fisk på land føler jeg mig i helt forkerte omgivelser. Jeg må ud, jeg må op, jeg må… Noget!

Sjældent har jeg følt mig så doven! I dag er en absolut flyder dag!

– med ubeslutsomt vejr, der skifter mellem regn og sol. Et enkelt lyn og et kæmpe brag og ellers en masse blæst! Øv! Så er det bare hyggeligere med en dyne på sofaen og serier i fjernsynet. Jeg synes alligevel ikke jeg orker andet!

Og dog.. En vis rastløshed ramler hen over mig. Man er jo heller ikke skabt til at sidde en hel dag.

Ak ja. Man kan jo heller ikke lave mad hele tiden. En oprydning er måske på sin plads. Men det er nu også rart at slappe á – den indre monolog fortsætter. Hvem mon ender med det endelige ord?

I dag er hviledag fra træning – heldigvis for det! Alle muskler gør ondt. Så det skal jeg heller ikke spekulere på. Og med de nye arbejdstidsregler skal jeg heller ikke tænke arbejde i min weekend – årsplanerne må vente til på mandag! Al den fritid, ja man bør selvfølgelig ikke klage.

Dagens frokost var et lækkert stjerneskud – uden brød og uden paneret fiskefilet.


StjerneskudStjerneskud
(1 person)

125 g. Rødspættefilet uden skind og ben
75 g. Rejer
1 salatblad
½ Tomat
¼ Agurk
½ Avokado

Rødspættefileten:
1 tsk. Rød Pesto
1 lille klat smør
Salt og Peber
Frisk Basilikum

  • Tænd ovnen på 200°
  • Tag et stort stykke sølvpapir og lig rødspætten ovenpå
  • Smør fisken med pesto, en lille klat smør og krydr med salt, peber og frisk basilikum
  • Luk sølvpapiret sammen i toppen og varm i ca. 17 minutter, i ovnen
  • Imens kan du lægge et salatblad på tallerkenen, snitte tomat, agurk og avokado samt forbedrede dressingen

Dressing
1 spsk. Skyr
½ spsk. Mayionase
¼ tsk. Citronsaft
3 dryp Tabasco
1 knsp. Paprika
+ lidt af væsken fra den varme fisk

  • Rør ingredienserne sammen og anret en lækker tallerken

 

Leave a Reply