Ord-salat / Bønnesalat




Så blev det atter hverdag, og for nogen af os betyder det mere stress og dermed mindre tid. Derfor kunne man godt være mere tilbøjelig til at springe over hvor gærdet er lavest. Især når det kommer til aftensmaden.

Jeg anser egentligt mig selv for at være et kreativt menneske, men når der skal laves salat, så halter fantasien ofte. Iceberg, agurk, tomat og gulerod er jo en sikker vinder, så hvorfor prøve andet? Det er hurtigt, det er nemt og man kan nærmest lave det i søvne. Men ak, hvor bliver det altså kedeligt i længden.

Nu har jeg vovet mig ud i en helt anden salat genre, og wauw – det blev godt!  Denne skønne bønnesalat vil få dine smagsløg til at danse. Det både smager godt, ser fantastisk ud og er nem at lave.


BønnesalatBønnesalat
(3-5 personer)

500 g. Bønner
1 rød Peberfrugt
2 modne Avokado
1 Rødløg
1 Forårsløg
1 håndfuld Cherrytomater
3 spsk. Japansk Soya (uden sukker)
3 spsk. Oliven Olie

  • Fyld elkedlen med kogene vand og vent på at det koger
  • Imens hælder du bønnerne i et dørslag.
  • Når vandet er kogt, hældes det ud over bønnerne, så de er optøede.
  • Find et stort fad og dæk bunden med bønner.
  • Så snittet avokado, løg og peberfrugt i små tern og ligger ovenpå bønnerne.

BønnesalatenOlie-dressing

  • Bland soya og olie i en lille skål
  • Rør godt rundt og fordel det ud over salaten!

TIP: Servér med et lækkert stykke kød ved siden af

 

Leave a Reply