Æggemuffins med bacon og champignon

Hvem siger at æg og bacon kun hører sig morgenmaden til?
Ikke jeg! – Derfor har jeg valgt at bruge disse anerkendte morgenmadsingredienser til en lækker madmuffin til frokosten og madpakken.
Når det så er sagt, så vil disse lækkerier også være velegnede til et overdådigt brunch set-up!

Disse muffins indholder ikke ret mange grøntsager, men alligevel er de fyldige og mættende!
De hæver en del i ovnen, men falder (heldigvis) sammen til almindelig størrelse igen.

Kan spises varme og kolde, er luftige og smager super lækkert!

Ja idag blev det nærmest til en hel salgstale!
Men er også super positiv over denne lækre opfindelse, som egner sig helt perfekt til min madpakke med lidt gnavegrønt ved siden af!


Æggemuffins med bacon og champignon Madmuffins
(9 stk.)

4 hele æg
2 ekstra hvider
½ dl. mælk (kan undlades)
100 g. bacon
100 g. champignon
30 g. revet mozarella

  • Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen med mælken (jeg brugte en gaffel)
  • Hæld osten i og bland godt
  • Klip bacon’en i mindre stykker og steg dem på en tør pande
  • Skyl champignon og skær dem i skiver. Put dem på panden og steg samm
  • Fordel bacon og champignon i silikoneformene (massen sidder fast i papirs forme)
  • Hæld æggemassen over kødet (rør evt. rundt med en gaffel)
  • Bages i en forvarmet ovn (varmluft) ved 160º i 25 minutter (ved svag varme får muffins’ene en lækker, svampet konsistens)

Madmuffins

 

 

Leave a Reply