Paneret skinkesnitzel (glutenfri)

Breading, altså panering, kan laves på et utal af måder! – Nogle mere sunde end andre!

Spiser du low carb har du måske allerede vinket farvel til fiskefiletter og paneret kalkun eller snitzel? Men det er der ingen grund til!
Breading behøver nemlig slet ikke at bestå af hvedemel og rasp!
Jeg panerer altid i æg og mandelmel! Og hold nu op hvor er det lækkert!

Den anden dag stod menuen på panerede skinkesnitzler, og dem får I opskriften på her.
Egentligt er det meget simpelt, og paneringen – ja den til top karakterer!
Så længe du steger ved svag-medium varme, så bliver paneringen siddende på kødet – hvilket jo bestemt er at foretrække.


Panerede skinkesnitzler Sweet Potato and schnitzel
(2-3 personer)

3 stk. skinkesnitzler (ca. 500 g.)
100 g. mandelmel
1 æg
lidt salt og peber
fedtstof til panden

  • Slå ægget ud i en skål og pisk sammen med en gaffel
  • Bland mel, salt og peber i en anden skål
  • Hæld rigeligt med fedtstof på panden (jeg bruger smør)
  • Vend først snitzlerne i ægget og derefter i melblandingen
  • Steg dem på panden ved svag-medium varme til de er gyldne på begge sider

Serveres med f.eks. ovnbagte søde kartofler i tern og snack grønt (som på billedet)

Schnitzel

Leave a Reply