Fyldt avocado med krebsehaler

Nem og hurtig snack eller forret – Fyldte avocado’er til to!

Avocado passer godt til alt! Kylling, fisk, ko og gris!
Som mellemmåltid eller forret er den også ideel – ja selv til frokost og aftensmad er den en succes.

Jeg har længe tænkt på at lave fyldte avocadoer, men ideerne strakte sig ikke længere end til en rejecocktail.
Men nu kom ideen altså alligevel! Fyldte avocadoer med krebsehaler! MUMS!


Fyldt avocado med krebsehaler Avocado Krebsecocktail

1 avocado
100 g. krebsehaler
1 spsk. dilddressing
2 cherrytomater
6 skiver agurk

  • Del avocadoen på midten
  • Fjern stenen, tag avocadokødet ud og skær det i mindre tern
  • Fyld avocadoen tilbage i sin skal (evt. sammen med lidt rucolasalat)
  • Krebsehalerne vendes i dilddressing og placeres ovenpå avocadoen
  • Skær cherrytomaterne ud i små både (4 pr. tomat)
  • Skær agurkeskiverne op til midten og pynt avocado’en

 

Leave a Reply