Krebsecocktail

Januarudsalg og gode tilbud!

Vi fik forvildet os til Vejle, hvor vi var inde i Bilka! En kæmpe butik, sammenlignet med den vi har i Horsens!
Ikke nok med at butikken er større, men udvalget på hylderne er også bare fantastisk!
Der var fire køleskabe med sild!
Ost så langt øjet rækker og en propfyldt delikatesse!

Der stod vi så. I fiskeland og besluttede os for at det skulle vi da ha!
Jeg var straks klar til laks og rejer, da snakken faldt på at vi jo altid spiser det samme! Vi kaster os aldrig ud i noget vi ikke kender! Og det er faktisk lidt en skam. Der stod vi længe og kiggede på alle de friske fisk – og tunsteaks som var meget tiltalende! Men alligevel turde vi ikke helt. Vi var jo egentligt ikke  sultne igen!

Så vi gik over i den kolde afdeling, hvor udvalget også var helt uoverskueligt! Så vi endte med nogle krebsehaler, makrel og noget vamrøget ørred! To helt nye fiskeindkøb! Hvad makrel og varmtrøget ørred skal bruges til ved jeg ikke helt endnu! Men krebsehalerne kom i en lækker krebsecoctail! MUMS!
Det var ikke sidste gang vi skulle have det…


Krebsecocktail Krebsecocktail
(2 personer)

100 g. krebsehaler
1 håndfuld ruccolasalat
1 avocado
3 cherrytomater
6 skiver agurk
lidt rød skaldyrdressing (lav evt. denne)
dilddressing

  • Vælg nogle glas, du vil servere i
  • Skyl ruccola’en og placér i bunden af glasset
  • Hæld lidt rød dressing over
  • Del avocadoen på midten og fjern stenen. Del den halve avocado i tre dele og pil skrællen á
  • Placér avocadoen langs kanten af glasset
  • Put krebsehalerne i midten
  • Del cherrytmaterne i fire og agurkeskiverne i halve
  • Pynt glasset fint
  • Stil på køl til servering.
  • Placér evt. en lille klat dilddressing på toppen, eller stil skålen på bordet så gæsterne selv kan vælge

Velbekomme!

Leave a Reply