Dilddressing

Nytårsaften fejrede vi sammen med nogle gode venner! Det var en fantastisk sjov aften, hvor der blev hygget, snakket, sladret, danset, drukket, spist, sunget, larmet og alt hvad der ellers hører sig til sådan en aften!

Menu’en var overdådig og værterne havde virkelig ramt plet! Alt smagte perfekt, var lækkert anrettet og så var der rigeligt af det!

Værtinden har flere gange serveret en super lækker, hjemmerørt dressing, men jeg glemmer altid at spørge hende hvordan hun laver den. Øv! Så er der jo ikke andet for, end at prøve sig frem.

Resultatet får du her. Og det smagte himmelsk!


Dilddressing Dilddressing

5 spsk. skyr
1 potte frisk dild
2 tsk. citron saft
lidt salt og peber

  • Hæld skyren i en skål og pluk alle bladene af din dild plante
  • Rør det hele sammen og hæld citronsaften i
  • Brug en knivspids salt og cirka dobbelt så meget peber
  • Rør det hele sammen igen og stil på køl i min. 30 minutter inden servering, så dild smagen kan trække ud i skyren. Jo længere tid den står, jo kraftigere bliver smagen

Serveres til fisk f.eks. rejecoctail, tunmousse, laksemousse, krebsecoctail eller som dip til grøntsagsstave, salat eller noget helt, helt andet!

Dilddressing

Leave a Reply