Rustikke morgenboller med sesam og solsikkekerner

Der er nu intet som nybagte boller om morgenen.
Og så her i weekenden, hvor man rigtig har tid til at stå op og bage dem helt friske!

Jeg har forsøgt mig med disse rustikke boller!

Konsitensen på dejen var ganske speciel, da den var mere flydende end en normal bolledej vil være! Tilgengæld blev de færdige boller lyse og luftige. De smager vildt godt!

Jeg kunne slet ikke vente med at dele resultatet, så derfor skyndte jeg mig til computeren for at dele opskriften med jer.


Rustikke sesam og solsikkekerneboller Rustikke Morgenboller
(6-8 stk.)

4 æg
4 spsk. cheasy skyr (0,2%)
1 dl. affedtet sesammel
1 dl. solsikkekerner
1 dl. sesamfrø
½ tsk. salt
2 tsk. bagepulver
1 spsk. FiberHusk

  • Tænd ovnen på 180º
  • Æg og skyr hældes i en skål og piskes godt sammen med håndmixeren
  • Tilsæt de tørre ingredienser lidt efter lidt (først affedtet sesammel, så solsikkekerner, så sesamfrø, salt, bagepulver og til sidst FiberHusk)
  • Dejen er meget våd, så lad den hvile i ca. 15 minutter
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt 6-8 boller på pladen med en ske
  • Lad bage i ovnen i ca. 15 minutter

Lad bollerne nedkøle og nyd din bolle med dit yndlingspålæg eller med en god gang smør

 

Leave a Reply