Stromboli dej med sesammel og pofiber!

Glutenfri madlavning kan ind imellem være en stor udfordring!
Det er kan være besværligt og resultatet bliver ikke altid som ønsket! Yderligere er det udfordrende at have valgt en kornfri kost, da man indimellem skal tænke i meget kreative baner!

Heldigvis behøver man ikke altid at tænke i helt nye baner, da andre har gjort forarbejdet for én!
Dette er sådan en opskrift!
Udgangspunktet var allerede opfundet – ost, æg og mel! Så kunne jeg jo bare prøve mig frem, med min yndlingsost og yndlingsmel!
Mængderne har jeg også selv leget med, og det kom der denne opskrift ud af!
Ingredienslisten er måske ikke den, der lyder mest interessant, men hold nu op hvor blev jeg positiv overrasket!
Jeg har allerede planlagt de næste fire måltider med strombolidej!

Muuums!

Og som endnu et plus, så tager dejen ikke mere end 10-15 minutter at lave! Så skal der bare fyld i og vupti! Et hurtigt og lækkert måltid! – Fik jeg sagt mums?


Strombolidej 

110 g. revet rød cheddar
1 æg
3 spsk. pofiber
3 spsk. Sesammel

  • Osten hældes i en gryde og smelter ved svag varme
  • Når osten er smeltet tages den af varmen og ægget, pofiber og sesammel røres i
  • Saml det hele til en blød, sammenhængende “bold”
  • Rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir

Brug strombolidejen til f.eks.:
∗ Pølsehorn ∗
Pizza ∗

Leave a Reply