Round two, Ærtedip




imageAv av av!!!

Beton i armene og nåle i mavemusklerne – resultatet af gårsdagens træning! Scooore..! Hvad jeg ikke havde kalkuleret med var dagens arbejdsopgave(r)!

Det blev til en dag på biblioteket, hvor udskolingelevernes bøger skulle findes, fordeles og tælles. 143 børn i vores udskoling. Det bliver til en del bøger! Alt i alt fik jeg fundet 1.423 bøger frem! Og så var der selvfølgelig en stak bøger der ikke skulle bruges alligevel, og en outdated klasseoversigt! Så der blev slæbt en del!

Stakkels, stakkels arme, der nu er helt færdige..!

Til trods for alt det hårde arbejde, har sulten ikke været ret stor i dag. Men så er det jo godt at snacken er opfundet, til at “tage den lille sult”! I dag blev det til en omgang grøntsagsstave og ærtedip.


ÆrtedipÆrtedip

700 g. Frosne Ærter
1 tsk Oliven Olie
2 spsk Skyr
Salt og peber

  • Hæld ærterne op i et dørslag og hæld rigeligt med koldt vand over (til de tør op)
  • Put ærterne over i en skål, hæld olien over og krydr med salt og peber
  • Brug stavblenderen til at mose ærterne med
  • Tilsæt dit skyr og rør godt!

Leave a Reply