La-la-la-la Squasagne!

Så er der et nyt skud klar på lasagne stammen!!

I mangel på auberginer var gode råd dyre, og der måtte dermed handles hurtigt!!
Jeg er jo ellers stor fan af moussaka’en, men når ingredienserne ikke er til at opstøve, så må man jo et smut i tænkeboks!!

Hvad kan man finde, der kunne have samme konsistens som auberginer??

Og så slog det mig, at jeg vidst nok – på et tidspunkt – havde set en bruge squash imellem lagene!
Så der var mit svar!!
Og sikke et godt svar det var – MUMS!


Squasagne Squasagne
(2-3 personer)

2-3 squash
400 g. oksekød
2 gulerødder
1 løg
1 porre
1 ds. hakkede tomater
150 ml. madlavningsfløde
100 g. revet mozarella
Krydderier: Salt, peber, allround, oregano og hvidløgspulver

  • Brun oksekødet i en (stor) gryde i en lille smule vand
  • Drys krydderierne i kødet og rør godt
  • Tilsæt løg, porre og gulerødder
  • Lad småsimre og tilsæt de hakkede tomater samt madlavningsfløde
  • Varm godt igennem og smag evt. til med eksta krydderier
  • Tag et ildfast fad og fordel kødet, osten og squash
  • Gentag og slut á med et lag kød
  • Sættes i en forvarmet ovn på 200º
  • Lag bage i 25 minutter
  • Tilsæt lidt revet ost på toppen og bag i yderligere 10 minutter

Serveres sammen med en lækker salat!

Leave a Reply