Enchiladas med kylling

I dag tager vi et smut forbi det mexicanske ringhjørne.
Jeg har nemlig leget lidt med de der æggewraps og brugt dem til noget nyt! Enchiladas!

For engang skyld lod jeg chili’en stå på hylden og forsøgte mig med en ny smagsvariant i kyllingen! Det var bestemt ikke dårligt – og det var dejligt spicy alligevel!

 


Enchiladas med kylling Enchiladas
(2 personer)

4 stk. Æggewraps
400 g. kyllingebryst
70 g. revet ost
Italiensk barbecue krydderi

  • Kyllingen koges i i vand, i en gryde
  • Når den er kogt, tages den op a’ vandet og skæres ud i små stykker.
  • Kom lidt fedtstof på panden og rist kyllingen.
  • Krydres godt med dit yndlings krydderi – jeg brugte italiensk barbecue (fra tiger)
  • Lav æggewraps’ene imens kyllingen koger
  • Fordel kyllingefyldet i wrapsene
  • Rul til pandekager og placér i et ildfast fad
  • Når alle pandekagerne er fyldt, drysses ost over
  • Bages i en forvarmet (varmluft)ovn ved 200º i ca. 15 minutter

Serveres med en lækker salat. F.eks bønnesalat!

Leave a Reply